Next Level (District54) ontwikkelt 31.000 m2 warehouse Friesland Campina

District54 heeft een ontwikkelovereenkomst gesloten met FrieslandCampina voor het ontwikkelen en bouwen van een nieuw distributiecentrum te Meppel. Dit DC zal een oppervlakte beslaan van ca. 31.000 m² en wordt ingezet voor de op- en overslag van zuivelproducten bestemd voor de export.

Woensdag 6 september is de officiële eerste paal geslagen door dhr. Menting, directeur corporate Real Estate FrieslandCampina, dhr. Korteland, burgemeester van Meppel en dhr. van Berlo, directeur District54.

Het distributiecentrum biedt aan circa 35 medewerkers werkgelegenheid en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van voedselveiligheid en brandveiligheid. FrieslandCampina gaat in het distributiecentrum de opslag en overslag van zuivelproducten van zijn productielocaties in Beilen en Meppel verzorgen.

De nieuwbouw wordt BREEAM ‘very good’ gecertificeerd. De oplevering van het complex staat gepland voor juni 2018.Back