38.000 m2 nieuwbouw voor BF Global Warehouse B.V. in Venlo

BF Global Warehouse B.V. onderdeel van de BF Global Group gaat een nieuwbouw van ca. 38.000 m2 in gebruik nemen op Trade port Zuid in Venlo. BF Global Warehouse heeft hiervoor een langjarige overeenkomst gesloten met Next Level Development. Deze nieuwbouw zal op een herontwikkelingslocatie van een voormalige metaalgieterij van 62.000 m2 aan de Witveldweg in Belfeld (Venlo) worden gerealiseerd. Deze “brownfield” locatie wordt “future proof” gemaakt om de groeiambitie van BF Global Warehouse te kunnen realiseren.

Het gebouw zal worden gebruikt om de verdere groei van de warehouse en e-commerce activiteiten binnen de BF Global Group te faciliteren. De BF Global Group bestaat naast BF Global Warehouse B.V. uit BF Global Logistics B.V. en BF Global Freight Plus B.V. De BF Global Group biedt haar klanten een logistiek totaalconcept aan, waaronder lucht- en zeevracht, wegtransport, warehousing en distributie en heeft vestigingen in Raamsdonksveer, Waddinxveen, Venlo en Enschede.

BF Global Warehouse B.V. zal het nieuwe logistieke centrum in april volgend jaar in gebruik nemen. Bij het ontwerp is extra veel aandacht besteed aan het vergroten van het comfort en het welzijn van de medewerkers. Het innovatieve gebouw zal enorm bijdragen aan een efficiëntere en duurzamere bedrijfsvoering.

De realisatie van de nieuwbouw is al gestart. De nieuwbouw wordt in opdracht van Next Level Development gerealiseerd en door de Wijnen Bouwgroep uit Horst gebouwd en is ontworpen door architectenbureau Pallazzo. BF Global is hierbij geadviseerd door vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.Back