Warehouse of the Future

Met Warehouse of the Future een positieve bijdrage geven aan maatschappelijke vraagstukken.

In samenwerking met de Topsector Logistiek bieden Rene Geujen (Next-Level), Radboud olde Scheper (Riverland), Raymond Tukker (TICM), Eric Hereijgers, Logistiek adviseur, (St. Onge) en Annemieke de Leeuw (Hogeschool Rotterdam) handreikingen voor een integrale benadering en visie van een aantal maatschappelijke vraagstukken. Deze handvaten zijn vastgelegd in een drietal whitepapers onder de overkoepelende titel ‘Warehouse of the Future’. Het drieluik schetst een palet aan mogelijkheden om dat warehouse of the future vorm te geven op de volgende onderwerpen:
– Het effect van automatisering
– De beschikbare ruimte
– Inrichting van bedrijventerreinen

 

Lees het volledige artikel hier.

Of kijk de drietal whitepapers via de onderstaande links:

Whitepaper 1

Whitepaper 2

Whitepaper 3Back