30.000 m2 futureproof warehouse voor Cornelissen in Beuningen

We staan te popelen om met dit project aan de slag te gaan: een prachtig futureproof en innovatief pand waar Cornelissen transport haar groeiambities waar kan maken.

Cornelissen transport is reeds jaren gevestigd in de regio Nijmegen, en breidt nu uit naar Beuningen. Hier mogen wij samen met Van Schijndel bouwgroep een nieuw pand ontwikkelen, waar Cornelissen nog jaren door kan groeien.

Dat niet alleen: ook kiezen we hier voor duurzame en innovatieve oplossingen, zodat het pand vele decennia mee kan. Zo krijgt het bedrijfspand onder meer een dak zonnepanelen en een innovatief laadpunt voor elektrische vrachtwagens met eigen opgewekte groene stroom!

We streven hierbij naar een uitstekende Breeam certificering, en het gebouw wordt mooi in de bestaande omgeving ingepast.

 

“Dit project illustreert hoe diep duurzaamheid is verankerd binnen onze organisatie,” verklaart Mark van der Drift, CEO van Cornelissen Groep. “Ons nieuwe hoofdkantoor, ideaal gelegen aan de kruising van de A50 en A73, weerspiegelt onze daadkracht om te blijven werken aan een duurzame toekomst. Het gebouw wordt voorzien van zonnepanelen en zal beschikken over laadpalen voor fietsen, auto’s en onze vrachtwagens. We beogen hierbij een prestigieus BREEAM-certificaat te ontvangen. Door dit pand te integreren in een breder duurzaam ecosysteem versterken we onze inzet om een positieve bijdrage te leveren aan het enerzijds het milieu en anderzijds aan onze klanten. Dit geldt voor alle vormen van logistieke dienstverlening zoals opslag, value added logistics en transport.”

Naar verwachting wordt het pand begin 2026 in gebruik genomen, uiteraard kun je de ontwikkeling hier en op onze projectpagina blijven volgen!Back